Česko-Rusko-Německá párti

Poslední večer, kdy jsou všichni na guest-house. Máša a Ališa jedou brzy ráno. Po nich my a pak zbytek lidí, Zbyde tam jen Oliver, náš nový německý spolubydla, kterého jsme poznali až odpoledne.
Večer nejde net.. tak to mně opravdu prudí:-( nic tak jdeme alespoň od Saši (tohle je jiný Saša, má červené tričko abychom si je nepletli bude to Red Saša) stáhnout fotky. Mezitím mne ukecali na 'box game'. Dobrá hra.. krabice od cornflakes, a musíme jí prázdnou zvednout ze země, ale bez použití rukou a bez doteku podlahy rameny, koleny.. No prostě to jde vzít jen pusou. Zvednout se, pak položit zpět. Pokud nezvednu nebo po položení spadne, pije se panák. Pokud ano, utrhnu kus krabice a stížím to dalšímu... Fuj fuj maj tu jen tequilu. 4 kola bez ztráty kytičky. Když ale Dáša vidí jak moc nesnáším tequilu. Mám ústupek, mohu cumlat kanárský rum.. a ten je teda libovej! Mňam!
To co tam holky i oba Sašové předvádějí ... jako respekt.. Zvedání krabice ala žabák/Boris a jeho Crazy frog.. holky roštěp a předklon a já.. goofy surf postoj a předklon.. koukám taky jsem dokázal nemožne.. 1cm papír zvednout pusou.. je to jen v hlavě.
Nazavěr super finale.. z surf prkna zvednout zbytek krabice.. to dává jen Red Saša.... cool!

Žádné komentáře:

Okomentovat