Red Star Surf & Yoga Camp

Kemp se nachází na Kanárských ostrovech, konkrétně na ostrově Lanzarote,
v oblasti Caleta de Famara. Je stranou od masového turizmu (super!!), přímo v centru národního parku "Parque Natural del Archipelago Chinijo" a z druhé strany nekonečný atlantický oceán. Celoročně je zde klima teplé a (alespoň to píšou) vcelku konsistentní vlny. Dostat se do zmíněné oblasti lze jak busem tak taxi. Aktuální ceny a možnosti naleznete přímo na jejich webu. My protože přiletíme asi pozdě večer, využijeme taxi.

Škola nabízí kromě surofvání i lekce kite, MTB a yogu. Další informace ohledně cen balíčků a výhod (např. 5 pět lidí + další má bydlení a kurz zdarma) najdete přímo na jejich webu www.redstarsurf.com.

Vybraný kurz 

Všechny ceny jsou vztaženy k naší akce v termínu září/říjen 2013
  • “5/7 Surf Camp” € 310,-
  • sdílené ubytování přímo v surfcampu 7 nocí
  • 5 dní surfové výuky, kdy vybavení odpovídá vaší úrovni a dovednostem (myslí se tím velikost prkna.. a to pro nás začátečníky bude opravdu velké): prkno + neopren
  • dále dostaneme fotky a tričko kempu
Protože přiletíme mimo checkin čas, tak se ještě účtuje taxa € 20,- (to moc potěšující není, ale prostě asi nemá smysl se tím rozčilovat). Ostatně originální znění textu s taxou je níže:

We will wait for you in our shop in the main street of Famara, Avenida el Marinero 9. If you arrive later or earlier than office hours 10.00-18.00 (in summer 10.00 - 19.00), please, let us know in advance. We charge € 20 for the late arrival. Just in case: 0034 / 676 355 930 or 646 382 080. Please, print out the attached arrival scheme or just write down the phone numbers.


Bankovní spojení
Beneficiary: Red Star Surf SL
IBAN: ES47 2100 5988 2102 0002 6224
BIC/SWIFT: CAIXESBB
Bank: La Caixa
Bank address: 35550 San Bartolomé, Las Palmas

Pro vytvoření rezervace je třeba nahlásit jména, a zaplatit 50% ceny za kruz (za každou osobu)
Na webu sice píšou, že kurzy jsou pondělí až pátek, ale na dotaz jeslti stihneme všech 5 dní mi napsali, že ano, že je to pondělí až sobota a případně se dá i neděle pořešit.

Mapa


Žádné komentáře:

Okomentovat