Work Sucks! Go Surfing!

Ano, tak přesně tomuto sloganu jsem se asi před 4lety smál a teď ho sám postuju. Hold evoluci člověk nezastaví... Dnešek (vlastně už včerejšek) byl akční. Ráno do Prahy do práce, tam odpracovat a hlavně být produktivní:-D a potom plynule z kanceláře přejít na terminál 2 a odbavit se a hurá směr Barcelona. Asi se divíte proč Barcelona, když jsem tak pěkně naplánoval přímý let... no prostě plány se mění dle obsazenosti letadla. Na security checkinu si mysleli, že mám nástražnou výbušninu a já je zklamal, že je to jen můj mobile emergency charger, ale tak minimálně si procvičili postup otevírání batohu.
Let s Vuelingem moc nekomentuji. Další řadu sedaček do letadla už prostě dát nešlo, to by prostě nebyl komfort ani pro hobity. Svačina samozřejmě nehrozí. Je to lowcost. Jen rada pokud budete bookovat, tak pozor na váhové limity. Nejlevnější letenka má jen příručák! To jsem si ale naštěstí všiml.
Po asi 2.5h letu jsme v Barceloně! Docela to tu sálá teplem. Jdeme vyzvednout batoh (nechali jsme je zatím poslat do Barcelony, s tím, že je přeneseme sami. Což se vzhledem k nocování za letištními stánky a spacáku v batohu ukázalo jako dobrá volba. Jo, ještě lepší by bylo dát do velkého batohu dvoulitrovku vody a toust. Nakonec jsme tu objevili pítko (prostě to co zmačknu a stříká vodu). Moc jsem toho nenaspal, ale asi nebylo třeba hlídat každý pohyb. Spát se chtělo všem a tu a tam prošla letišťní ostraha, takže byl i pocit sucha a bezpečí. Vendy měla občerstvení v podobě malé lahvičky Znovínu, tak jsme alespoň povečeřeli a tu a tam přimhouřili očka.
Jdeme předat batoh do checkinu a v 7:45 letíme na Lanzarote.

Žádné komentáře:

Okomentovat