Back on Board

Fotku východu slunce jsem už posílal, ale tak ještě jednou do příspěvku;)
Po lehké sportovní snídani (mussli a čaj) ještě chvíli lelkujeme a potom jdeme vybrat neopren naložíme prkna a jedem směr pláž. Instruktoři Gerry a G... sakra tobo jsem zapoměl... si nás rozdělují na "esvéčka" a "asska". SV.. Surfing virvins, AS ... advanced surfer. Nutno dodat, že advance má zde význam pouze ve smyslu, už ví co je prkno a pamatují si jak na něj stoupnout a pádlovat ... ale jinak je to advance = beginner+ :)

Dnešní teorie je na míči. co se týká stability tak vcelku pohoda. Nejhorší je trefit nohu přesně na střed.. SV nevím... Jirka a Zdenek dostali nějaký torpéda, docela bych je tahat nechtěl. Ale oč jsou těžší o to jsou stabilnější.

Vlny jsou dnes největší za celý měsíc a opravdu silný rip (proud). Což pro začátek nevyhodnocuji jako pozitivum. Je odliv lineup daleko a vlny se rozbíjí na pěnu. V jednu chvíli mám vodu po kolena, za chvíli se valí whitewater a je ji po krk, pádlování je skoro zbytečné. I ti, co umí surfovat jdou po "svých" co nejdál to jde.

Mohe úspěšnost pop up vs drop off je 1:3,  kdy se alespoň kousek svezu. Na první den po skoro 3/4 roce to považuji za úspěch.

Jirka na konci dne zajel pěkných pár metrů. Thumbs up (palec hore) ;)

Jinak jsou věci co se na Famaře nemění: obědová bageta (resp její složení) a krasné joga instruktorky.

Pohodové ráno z Famary, dne 3.
Vašek

PS: Jak to šlo dnes napíšu večer ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat