Rest day I. - den odpočinku

Dneska je den odpočinku, ale úplně válet se nebudeme. I přes to, že mě svaly bolí (vynechání jógy je znát) jdu jako každé ráno zacvičit tai-chi posnídám ně o vloček a pak .. světe div se, jdeme běhat. Tedy přesněji řečeno... já s Patrikem jedem běhat, Jirku bolí rameno tak relaxuje horizontálně a Zdenek "mazlí" telefon palcem. Je lehce pod mrakem, tak na běh ideální doba. 2.5km v mokrém písku je pro začátek hezký výkon (dál to moc nešlo, běhali jsme bos a byly tam kameny).

Oběd, home-made bageta je poměr chuť/cena výborná věc. Po obědě dáme vycházku ... směrem ven z města, zkrátka “Go West.." teda skoro všichni. Jirka má dnes 'chroptikový den'. To je prostě den kdy spacák je nejlepší kámoš.

Zato my jsme se pěkně prošli. Pět km krajinou lávy a příboje. Cestou jdeme narazili na kamennou zoo (fota budou později). Ještěrka dinosaurus, želva... pěkná podívaná. Tak ještě pár fotek, trocha recese a jdeme zpět bude jóga.

V Metrixu i v ráji je občas error. Vaneska (recepční jogu nezapsala, a Mike to stornoval). :-/ no tak jsem alespoň vyzkoušel p4ed shopem na ulici longboard a ještě jeden slalomovej board co se chová jako surf.. to se mi líbí to si další volný den půjčím.

Zbytek dne zrelaxujeme a naberem síly na surf.
dnes byly stejně podmínky na prd.

PS: přikládám foto z ubykace.. každý hold relaxujem jinak

Žádné komentáře:

Okomentovat