The Big Tuesday

Ne, nepletu si název filmu. Dnes je úterý, ale stejně jako tam, tři kamarádi jdou vstříc dobrodružství ve vlnách...

Ráno se rozhodujeme co podnikneme. Počasí nám extra nepřeje. Perioda 8. :-/ vlny 1.8m .. nic o čem bych psal domů. Ale jsme tu přece pro to abychom surfovali, takže minimálně půlden jdeme na to. Patrik jde to je jasná věc! Jirka využívá Gemových bot a jde také. Zdenek relaxuje a později přinese foťák...

Mike na shopu radí jít teď až do cca půl hodiny před kumulací přílivu. Bereme prkna 8stop2palce a pro Patrika 7.1 (je nižší, může jet na kratším).
Super, propádlovali jsme se za line-up! (mimochodem... to pádlování je furt makačka, na tom musíme zamakat). Dopoledne je supr! Každý jedem od lineupu až ke břehu a né jen jednou.

Odpoledne jsou slabší vlny. Nic moc. Navíc se mi povedlo se méně protáhnout a při prvním standupu nějak hnout se zádama - protažení a jóga pomohli ale dnes už jen fotím. Vlny se stejně zhoršily... ale i přes to se oběma ještě nějaká jízda povedla.

Tarya - surf instruktorka, a naše nová instruktorka jógy je fajn. Povídáme s ní, a pak cvičíme na relaxaci bederní páteře. Pomohlo to!

Večer home made burgry, napsat blog... a ukončit cyklus..

EAT - SURF - SLEEP - ... REPEAT!

Žádné komentáře:

Okomentovat