První zahnutí

Co Vás napadlo při přečtení nadpisu? :D Ne. O tom to dnes nebude....

Pátek patřil poslední školní surfing session. Den vede Gerry a Tara. Cílem skupinky pokročilých je zatáčení. Teorii nám vysvětlil, praxe se ukáže ve vlnách.
Dopoledne je slabší, špatné vlny a únava se nabaluje. Zato odpoledne... PECKA! 3x do leva (pro goofiho jednodušší varianta) a jednou do pravá. Zde se chci opravdu pochlubit! Zadařilo se naprosto jako ve videu! Sjetá vlna, pak ostře v pravo. Nutno říci, že když je rychlost, voda prostě to prkno podrží.

Odpoledne si na shopu půjčuji Curver - v Čechách známí jako surf scateboard. Po surfu likviduji zbytek sil ve skateparku. Přidal se i Patrik a Jirka. Curver je super. Kam se na to hrabe longboard. Budou videa!

Večer je vedle v Sunset baru párty. Jdeme jen na pivo. Přisedly k nám Belgičanky co s námi surfovaly. Krom toho že Jiří 'Žoržik' moderuje diskuzi a je to opravdu zábava, se dozvídáme že v ČR není bezpečno. No je třeba uvést vše na pravou míru.
Jirka vznesl téma chilli. Jedna z holek chce ochutnat a Jiří jde pro skleničku. Přesně jak jsem čekal není Spicy jako SPICY! :-D Baby model ji odrovnal..ale chce poslat recept statečná žena.

Dnešek je náročný síly už skoro došly je třeba regenerovat....

Tak dobrou ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat