Den kdy vychladlo peklo

Tak bych nazval ochlazení co přišlo, kdy ani písek nehřál. Dnešní surfovačka byla fenomenální. Pravda ne každý znás to tak vnímá, 25% teamu semnou nesouhlasí ale to se poddá.

10:30 nástup. Je pod mrakem, a fouká vítr (on shore). Až na vítr pěkné počasí. Vlny jsou nižší, ale zato se hned nelámou. Dostali jsme opravdová prkna, dneska by to šlo.

Na spot jedeme naše skupinka, Gema instruktoe a Dema (Ruský, kolega, který má svou hlavu .. takže proč poslouchat instruktora).

Znovu procházíme chyby:
- nestoupat si tvrdě .. surf je balet, chce ladnost
- stúj v prostřed, jedině tak jsi stabilní
- vždy se dívej vpřed kam se díváš tam jedeš
- nepéruj v nohách zběsile, jízda je jako tanec, má svůj rytmus
- chceš zrychlit? přenes váhu na předek v pánvi ale stále hleď v před...

Gema (omlouvám se jestli jsem jméno nějak popletl) je fajn, jako človek to ma v hlavě srovnané (chvíli jsme si povídali) a učí tak, že to má vždy logický podtext. Dělá něco jako fair-trade a učí serf.

Zpět k zhodnoceni dne..

Dnes skoro co postavení to jízda.. tak 7/10 postavení úspěšných. což považuji jako úspěch. Jirka a Patrik maji trošku větší cit na press na prkně .. já to doháněl stabilitou ze slackline.. a až na konci dne mi došlo jak to vlastně funguje .. hurá blik.. mozek se mi probral.

Zdenek.. to taky umí bohužel tomu zatím stále sám nevěří tak alespoň pro pobavení pár jeho nejlepších bonmotů (ale dnes se i postavil takže dostává pašáka za 100% zlepšení)

- tam je zima, klepu se jak drahej pejsek..
- ten vůl by serfoval v zimně a za tmy
- já tu držkou reju v reefu pak dotahnu to prkno k vlně ta mě vypláchne, semele, zas rejou držkou v zemi a když náhodou vstanu.. tak za chvíli zas reju držkou v písku.

Tak a za tento výkon jsme si dali Dorada Speciál.. i když chtěli za sklenku 3€… ale co.

Hokej je pro holky, ať žije serf!

Žádné komentáře:

Okomentovat