On shore a Zdenkovo poprvé

Počasí nám mnoho dnes nepřeje. Teorii i část praxe si dnes ukážeme na souši, v místním skateparku. Gema vzal longboard a curveboard. Na jednom trénujeme pohyb v bocích, na druhém postoj. Mně to opravdu baví, ale ostatní asi tak nadšeni nejsou... někteří jedinci jen tak frfňají, jiní se bojí o kosti a další už dopředu ví že jim to PROSTĚ NEPŮJDE! (Schválně kdo uhádne kdo je kdo;).

Na to jak byl včerejší den skvělý se ten dnešní moc nevydařil. Od rána foukal vítr směrem od moře na pevninu. Perioda je mizerná, vlny nemají sílu a jsou roztříštěné. Rip je silný a vymílá písek na místech okolo kamenů, což má za následek pár naražených kolen (nic vážného) a prst. Gema se smiloval nad Jiřího spáleně odřenými nohami a pújčil mu botky se slovy .. "vrať je pak Mikovi, hej Majku jestli ti je nevrátí uděláme si výlet do Čech a zmalujem mu ciferník". 
Zdenek měl dnes své "poprvé". Vstal a ujel pár metrů. Asi jsem z toho nadšenější než on sám, ale serf není o tom kdo v daný moment víc ujede, ale kdo si to víc užije.. a samozřejmě "small steps make the progress".

Byl to poslední den s Gemou, protože odlétá na dovolenou na Bali. Poznámka autora: co jsem měl možnost ho poznat, je to upřímný člověk co si váží přírody a lidí. Zde na Famaře přináší nový vítr do výuky surfingu.

3 komentáře:

  1. konečně nějaká zábava, vidím to takhle :-P

    frfňa - Jirka
    kostík - Páťa
    nešika - Zdeněk
    prudík - Václav

    co vyhrávám za správný odpovědi?

    OdpovědětVymazat
  2. Výborně! vyhráváš jeden večer s kanarským fešákem dle vlastního výběru.. v nabídce Patrik.. Páťa .. Kostík a El Paprika... a pak zbytek teamu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat